O mină antitanc a fost descoperită în subsolul unui bloc de locuit din orașul Glodeni. Muniția a fost găsită miercuri, 14 aprilie, de angajații serviciilor comunale, în timpul unor lucrări de reparație. 

Toți locatarii blocului cu pricina au fost evacuați de urgență, iar mina antitanc a fost înlăturată cu sprijinul serviciului „Bomteh”. Ulterior, obiectul, care ar conține de la 8 la 12 kg de trotil,  a fost transportată în extravilanul orașului Glodeni, unde a fost nimicită prin explozie controlată.

Poliția recomandă ca în cazul în care descoperiți muniții neexplodate, să nu le atingeți sau mișcați și nici să le demontați, ci să sune la 112.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!