/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Mină antitanc, descoperită în subsolul unui bloc din Glodeni

15 aprilie 2021, ora 13:17

O mină antitanc a fost descoperită în subsolul unui bloc de locuit din orașul Glodeni. Muniția a fost găsită miercuri, 14 aprilie, de angajații serviciilor comunale, în timpul unor lucrări de reparație. 

Toți locatarii blocului cu pricina au fost evacuați de urgență, iar mina antitanc a fost înlăturată cu sprijinul serviciului „Bomteh”. Ulterior, obiectul, care ar conține de la 8 la 12 kg de trotil,  a fost transportată în extravilanul orașului Glodeni, unde a fost nimicită prin explozie controlată.

Poliția recomandă ca în cazul în care descoperiți muniții neexplodate, să nu le atingeți sau mișcați și nici să le demontați, ci să sune la 112.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram