/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Prințul Philip și regina Elisabela a II-a, alături de cei șapte strănepoți. Fotografia care a făcut înconjurul lumii

missing
15 aprilie 2021, ora 09:07

Prințul William și Kate Middleton au publicat, înainte de înmormântarea prințului Philip care va avea loc sâmbătă, o fotografie emoționantă cu ducele Edinburgh și regina Elisabeta a II – a, alături de cei șapte strănepoți.

Fotografia, care a fost facuta în 2015 de ducesa de Cambridge, îl arată pe prințul Philip, atunci în vârstă de 94 de ani, cu brațul în jurul Islei, în timp ce regina, în vârstă de 94 de ani, poate fi văzută ținând în brațe pe prințul Louis. Prințul George și prințesa Charlotte pot fi văzuți oferind un zâmbet obraznic în imagine, în timp ce Savannah Phillips pozează alături de Mia si Lena Tindall, scrie stiripesurse. Fotografia ar fi fost făcută de Kate.

Foto: The Royal Family

O a doua poză cu regina Elisabeta a II-a și sotul ei a fost distribuită pe pagina de Instagram a Ducelui și Ducesei. Cuplul pozează cu prințul George și printesa Charlotte în timpul unei vizite la Balmoral în 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram