Prințul William și Kate Middleton au publicat, înainte de înmormântarea prințului Philip care va avea loc sâmbătă, o fotografie emoționantă cu ducele Edinburgh și regina Elisabeta a II – a, alături de cei șapte strănepoți.

Fotografia, care a fost facuta în 2015 de ducesa de Cambridge, îl arată pe prințul Philip, atunci în vârstă de 94 de ani, cu brațul în jurul Islei, în timp ce regina, în vârstă de 94 de ani, poate fi văzută ținând în brațe pe prințul Louis. Prințul George și prințesa Charlotte pot fi văzuți oferind un zâmbet obraznic în imagine, în timp ce Savannah Phillips pozează alături de Mia si Lena Tindall, scrie stiripesurse. Fotografia ar fi fost făcută de Kate.

Foto: The Royal Family

O a doua poză cu regina Elisabeta a II-a și sotul ei a fost distribuită pe pagina de Instagram a Ducelui și Ducesei. Cuplul pozează cu prințul George și printesa Charlotte în timpul unei vizite la Balmoral în 2015.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!