Guvernul României urmează să aprobe donarea altor 132 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19 Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat premierul român Florin Cîţu, pe rețelele sociale, înainte de ședința de astăzi a Executivului de la București. 

Premierul român a specificat că dozele vaccin AstraZeneca ar putea fi oferite din rezerva Ministerului Sănătății, în urma hotărârii de Guvern aprobate astăzi.

Pe 26 februarie curent, Guvernul României a aprobat hotărârea privind livrarea primului lot de vaccin anti COVID-19 în țara noastră.

Amintim că în cadrul vizitei din decembrie în Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis, a promis o donație de 200 de mii de doze de vaccin.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!