/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Guvernul României urmează să aprobe donarea altor 132 de mii de doze de vaccin R. Moldova

missing
15 aprilie 2021, ora 12:40

Guvernul României urmează să aprobe donarea altor 132 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19 Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat premierul român Florin Cîţu, pe rețelele sociale, înainte de ședința de astăzi a Executivului de la București. 

Premierul român a specificat că dozele vaccin AstraZeneca ar putea fi oferite din rezerva Ministerului Sănătății, în urma hotărârii de Guvern aprobate astăzi.

Pe 26 februarie curent, Guvernul României a aprobat hotărârea privind livrarea primului lot de vaccin anti COVID-19 în țara noastră.

Amintim că în cadrul vizitei din decembrie în Republica Moldova, președintele României, Klaus Iohannis, a promis o donație de 200 de mii de doze de vaccin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram