/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/Horoscop 15 aprilie/ Scorpionii sunt tentați să se izoleze față de orice opinie, indiferent de originea ei

15 aprilie 2021, ora 08:30

Horoscop 15 aprilie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 15 aprilie 2021: Este o zi deosebită prin îndemnul puternic spre păstrarea bunăvoinței în orice situație, pentru a păstra bunul mers al unor proiecte și a obține rezultate frumoase pentru toți cei implicați.

Horoscop Taur – 15 aprilie 2021: Ești în elementul tău, cum nu ai mai fost de ceva vreme și începe să se vadă acest lucru inclusiv în felul în care arăți, cum te porți cu propria persoană și cu cei din jur.

Horoscop Gemeni – 15 aprilie 2021: Treci rapid prin toate provocările acestei zile, ceea ce poate fi un avantaj. Cei care se iau prea în serios ajung la conflicte fără rost. Viteza cu care treci prin toate te ține departe de astfel de tentații.

Horoscop Rac – 15 aprilie 2021: Este important să îți păstrezi echilibrul interior și să protejezi speranța care apare astăzi, mai ales față de tendința ta de a te îndoi, de a avea impresia că e prea frumos ca să fie adevărat.

Horoscop Leu – 15 aprilie 2021: Ai șansa de a recupera ceva din capacitatea ta de a crede în lucrurile bune și de a acționa în acest sens. Este important să ții cont de ritmul și solicitările celorlalți.

Horoscop Fecioară – 15 aprilie 2021: Este o zi interesantă prin faptul că îți oferă șansa de a construi o altă abordare față de relațiile dificile. Poți încerca să-ți modelezi puțin câte puțin atitudinea și eforturile tale nu vor rămâne fără răspuns.

Horoscop Balanță – 15 aprilie 2021: Schimbul de idei este mult mai simplu și mai ușor, numai că e nevoie de o minte suficient de limpede, ca să nu se ajungă la o pierdere de timp din cauza vorbăriei inutile.

Horoscop Scorpion – 15 aprilie 2021: Ești tentat să te izolezi față de orice opinie, indiferent de unde vine aceasta. Experiența ar trebui să te ajute să-ți dai seama că e o atitudine care nu-ți aduce decât pagube.

Horoscop Săgetător – 15 aprilie 2021: Poți primi vești bune de la partenerii de cursă lungă, de la cei dragi sau de alți apropiați. Se anunță un context favorabil pentru buna înțelegere și rezolvare a unor probleme presante.

Horoscop Capricorn – 15 aprilie 2021: Ești foarte interesat de muncă și de calitatea relațiilor cu cei din acel mediu. Chiar dacă sunt și lucruri care nu-ți convin, ar fi bine să le accepți, pentru că este firesc să fie așa.

Horoscop Vărsător – 15 aprilie 2021: Sunt posibile mici surprize plăcute de la cei dragi, sub diverse forme, de la cuvinte la gesturi frumoase sau un ajutor, la momentul cel mai potrivit.

Horoscop Pești – 15 aprilie 2021: Relația cu familia se poate construi și altfel, dacă vei accepta să-ți schimbi perspectiva și să-i privești pe toți ca ființe independente, care au dreptul de a decide ce doresc, chiar și atunci când nu se pricep.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram