Conform declarațiilor agenților economici, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a stabilit care sunt cele mai plătite joburi pe piața muncii în prezent. 

Cel mai plătit loc de muncă vacant cu un salariu de 32-36 mii lei, declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, este pentru poziția de șef laborator la Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești și se ocupă cu exctracția uleiului de floarea soarelui. La fel compania este în căutare de maistru, operator în sectorul de producție, mecanic, operator în sala de cazane, electrician etc, pentru care se oferă de la 10-25 mii lei lunar.

Ewp-Consulting SRL este în căutare de director executiv, persoana ce-și dorește un loc de muncă bine plătit (15-21 mii lei) trebuie să cunoască limba germană, rusă și engleză, să posede permis de conducere cat. B, să fie licențiat în relații internaționale.

20 mii lei sunt oferite de Magistrala-Nord SRL pentru un contabil, posibil și fără experiență. Locul de muncă este în orașul Drochia și este pentru o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ.  

18-20 mii lei se oferă pentru un inginer responsabil de șantierul în lucru care va activa în raionul Telenești și are cunoștințe în domeniul construcțiilor. Locul vacant este ofertat de compania turcească „Onur Taahhut Tașimacilik Inșaat Ticaret Ve Sanayi” SRL. La fel, compania este în căutare de specialiști în domeniul construcțiilor de drumuri și poduri (inginer, geogez, topograf, mașinist, etc), inclusiv și persoane cu funcții de conducere (diriginte de șantier, șef de șantier, șef de parcare). Locurile de muncă sunt în raionul Comrat și Telenești. Compania oferă transport , cazare (la necesitate), prînz și salariu motivant (10-18 mii lei).

Spitalul clinic militar central din orașul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical, pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12-17 mii lei.

Salarii de 15-17 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: manager proiecte în construcție, inginer în construcții, manager achiziții, programatori, medici, sudori etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Persoanele interesate sunt îndemnate să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici).

Top 100 Cele Mai Platite Locuri Vacante (15 Aprilie 2021) by Nelly Mihailov on Scribd

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!