/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Premieră: Noul MINI John Cooper Works facelift

missing
15 aprilie 2021, ora 09:21

În MINI John Cooper Works, fiecare kilometru parcurs devine o experiență – nu numai pe o pistă de curse, ci și pe drum. Fascinația emanată de mașina sport de top din segmentul de mașini premium mici a crescut din nou odată cu cea mai recentă actualizare a modelului.

Cu accente proaspete de design și echipamente standard extinse, MINI John Cooper Works se prezintă mai mult ca oricând în formă maximă. Un nou sistem de operare și pachete de echipamente atractive oferă, de asemenea, opțiuni optimizate pentru a vă bucura de plăcere extremă la volan într-un mod individual. Află mai multe despre dotările primite, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram