Magistrații Curții Constituționale s-au retras în camera de deliberări. Aceștia vor anunța la ora 15:30 dacă există sau nu circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului. 

  • Șefa statului s-a prezentat la ședința CCM la care se examinează sesizarea privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului. Maia Sandu a declarat că a venit personal la CCM pentru a-și prezenta punctul de vedere și a aduce argumentele juridice.
  • Reprezentantul Parlamentului cere recuzarea judecătorului Curții Constituționale, Nicolae Roșca. Președinta CCM a declarat că solicitarea nu poate fi admisă, pentru că a fost depășită etapa când putea fi înaintată cererea de recuzare.
  • Urmăriți ședința Curții Constituționale de examinare a sesizării privind constatarea circumstanțelor care justifică dizolvarea Parlamentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!