/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Zeci de percheziții într-un dosar de circulație ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari. Peste un milion de lei, ridicați

missing
15 aprilie 2021, ora 10:00

Domiciliile a zece membri ai unui grup infracțional specializat în vânzarea drogurilor în cantități deosebit de mari, au fost percheziționate de procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). 16 percheziții au avut loc în raioanele Orhei, Criuleni și municipiul Chișinău, în urma cărora un milion de lei au fost ridicați.

Acţiunile ilegale ale grupului au fost documentate aproximativ patru luni, sub conducerea procurorilor PCCOCS. În această perioadă, au fost efectuate mai multe achiziţii de control prin intermediul investigatorului sub acoperire.

În rezultatul perchezițiilor desfășurate, cu sprijinul BPDS „Fulger”, oamenii legii au depistat și ridicat 2 kg de marijuana și 3 kg de marijuana de tip „hidropon” în valoare de circa 500.000 de lei.

De asemenea, au fost ridicate cântare electronice, mecanisme artizanale destinate consumului de substanțe narcotice, haşiş, un cartuş de calibrul 7,62 mm, mai multe arme albe, dar și sume de zeci de mii de euro și dolari și peste un milion de lei.

În rezultat, au fost reținute zece persoane, dintre care cinci au fost plasate în arest. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram