Actrița britanică Helen McCrory, cunoscută pentru rolurile sale din seria Peaky Blinders și Harry Potter, a încetat din viață la doar 52 de ani. McCrory suferea de cancer.

Anunțul a fost făcut de soțul artistei, actorul Damian Lewis, informează BBC, citat de Gandul.

„Cu durere în suflet anunț că, după o luptă eroică cu cancerul, frumoasa și puterica femeia care a fost Helen McCrory a murit liniștită acasă, înconjurată de dragoste din partea familiei și prietenilor. A murit așa cum a trăit. Fără teamă. O iubim și știm cât de norocoși suntem că am avut-o în viața noastră”, a scris soțul acesteia pe Twitter.

McCrory a jucat-o pe mătușa Polly în serialul Peaky Blinders. De asemenea, ea a interpretat și rolul Narcissei Malfoy în seria Harry Potter.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!