/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Minut de reculegere în Parlament în memoria deputatei Ludmila Guzun

missing
16 aprilie 2021, ora 10:08

Minut de reculegere în Parlament în memoria deputatei PDM Ludmila Guzun care a decedat în urma complicațiilor provocate de noul virus COVID-19. 

Ludmila Guzun a început să lucreze în 1983, la fabrica de conserve „Rozmiar”, în calitate de economist principal. În anul 2005 devine preşedintă a Uniunii Teritoriale a Sindicatului „Agroindsind”, iar peste doi ani a fost promovată în funcţia de vicepreşedintă a raionului Ungheni, din partea Partidului „Alianţa Moldova Noastră”.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcția de șef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democrați. A plecat din funcția de viceprimar și a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcția de președinte de raion. În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni. Guzun a devenit președintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

Ludmila Guzun a ajuns în Parlament în 2019 cu votul a peste zece mii de alegători din această circumscripție.

O deputată PD a decedat, în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram