Pentru zilele de 17 și 18 aprilie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează cer variabil, fără precipitații, cu excepția zilei de luni, 19 aprilie, când pe arii extinse se prevăd ploi.

Vântul va sufla din sud-vest cu trecere din nord-est slab la moderat, presiunea atmosferică va fi normală. Temperatura minimă a aerului noaptea pe parcursul perioadei se va situa în între 0ºC şi +6ºC. Local în aer se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1ºC.

Ziua temperatura maximă a aerului va oscila între +11ºC şi +17ºC. Pentru săptămâna care vine, meteorologii prognozează vreme instabilă. Luni, 19 aprilie și marți, 20 aprilie, pe arii extinse se așteaptă ploi.

Sursa: old.meteo.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!