Astăzi va avea loc ședința Centrului unic de comandă a stării de urgență, desfășurată în regim online. După ședință, premierul interimar, Aureliu Ciocoi, va susține, la ora 19:00, un briefing de presă.

Amintim că, ieri Comisia pentru situații excepționale s-a întrunit în ședință, în cadrul căreia a fost examinată și aprobată o nouă dispoziție ce prevede reglementări în domeniul justiției, în conformitate cu instituirea stării de urgență în Republica Moldova.

Una dintre deciziile aprobate la ședința de ieri prevede scutirea de taxele vamale, taxa pentru procedurile vamale și TVA la importarea lotului de 120 000 doze de vaccin  Sputnik V, acordate Guvernului Republicii Moldova, cu titlu de donație, din Federația Rusă, de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică în calitate de beneficiar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!