/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

OPPO Reno5: Filmează-ți povestea în format nou, cu o baterie generoasă și încărcare super rapidă!

missing
16 aprilie 2021, ora 18:00

OPPO lansează seria Reno5. Lista completă a partenerilor oficiali de la care puteți procura noua serie Reno5 și alte produse o găsești aici.

Deja ne-am învățat să punem accent pe ceea ce e cu adevărat important, să facem cumpărăturile conștient și sustenabil. Având un gadget performant, care îmbină mai multe funcții, ne ușurăm viața de zi cu zi, devenim mai eficienți și mai activi, 

Smartphone-ul OPPO pune accent pe cele mai importante funcții: încărcarea super rapidă, o baterie generoasă și o experiență foto/video inedită. Camera Reno5 nu e doar un instrument care capturează amintirile, aceasta reinventează modul în care ne spunem poveștile și ne permite să le afișăm din diferite perspective. 

Filmarea creativă dezlănțuie imaginația. Cu campania „Filmează-ți povestea”, OPPO îndeamnă creatorii să-și diversifice contentul.

Filmează-ți povestea cu designul epic Reno

Smartphone-urile din seria OPPO Reno5 au un design elegant, cu un corp ultra-subțire 3D, grosime de 7,8 mm și o greutate de 172 g. Noile modele folosesc conceptul de Flowing Light și tehnica stain – carcasa smartphone-ului are un gradient negru neted, care se schimbă în funcție de lumină.

Exclusiv pentru smartphone-ul OPPO Reno5 Lite, a fost creată carcasa de nuanță mov, folosind un strat de cristal lichid pe panoul din spate 3D compozit. Ținând dispozitivul într-un anumit unghi, puteți vedea o nuanță de verde care trece în violet.

Reno5 vine cu o memorie de 8GB RAM și 128GB, procesor de 8nm, platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 720G, care oferă o performanță rapidă, cu un consum de energie econom.

Filmează-ți povestea cu AI Portrait 

Lansând noua seria Reno5, OPPO vine cu un dispozitiv de filmare portabil performant, cu un design subțire și ușor, care te inspiră să-ți „Filmezi Povestea”.

Doar cu un click pe butonul AI și videoclipurile au o expunere și luminozitate mai bune, cu reducerea zgomotului din fundal, culori clare și naturale.

Reno5 prezintă AI Highlight Video, o funcție de top, care folosește detectarea inteligentă a luminii pentru a combina algoritmii avansați Ultra Night Video și Live HDR de la OPPO. Acest modul a fost creat pentru a îmbunătăți în mod semnificativ calitatea video în scenele cu lumină redusă în fundal. Aceste caracteristici permit să capturați rapid, să editați și să partajați cu ușurință video-uri profesioniste. 

Noua funcție video Dual-View permite capturarea poveștilor simultan de pe camerele din față și din spate. Această funcție de înregistrare cu dublă perspectivă va afișa două cadre pe un singur ecran – perfect pentru vloggerii care doresc să rămână în acțiune în orice moment.

Pentru utilizatorii OPPO cărora le place să experimenteze și să abordeze creativ jocul de culori, a fost creată funcția – Video Monocrom – personalizarea imaginilor în fundal gri, care detectează culorile roșu, verde și albastru și le scoate în evidență. 

OPPO Ultra Steady Video 3.0 cu OPPO Image-clear Engine, o tehnologie exclusivă de stabilizare, care permite utilizatorilor să realizeze video-uri stabile și de înaltă calitate în mișcare. Mai mult, imaginea ultra-clară de 108MP asigură utilizatorilor Reno5 să facă portrete clare în timpul zilei, în timp ce Night Flare Portrait creează portrete cinematografice de noapte.

AI Scene Enhancement – optimizarea personalizată a culorii, saturației și a luminozității în 22 scene diferite, în timp ce Night Flare Portrait creează portrete cinematografice de noapte.

Aplicația SOLOOP vă vine în ajutor pentru a edita filmulețele aplicând orice efect vă place și muzică în fundal.

Filmezi oricând și oriunde cu Încărcarea Rapidă SuperVOOC

La Reno5 încărcarea SuperVOOC 2.0 de 65W îți poate alimenta telefonul de la zero la 60% în doar 15 minute și până la 100% în 36 de minute. Cu această tehnologie de ultimă oră, 5 minute de încărcare îți permit să vizionezi 4 ore de videoclipuri. În plus, cu Super Power Saving Mode, doar 5% din baterie îți permite să discuți cu prietenii pe chat timp de 1,5 ore.

Reno5 Lite vine cu o baterie generoasă de 4310mAh, cu încărcare de 30W VOOC Flash Charging 4.0. Având telefonul încărcat timp de doar 5 minute, poți privi până la 3 ore de video-uri pe YouTube.

ColorOS 11

Seria Reno5 vine cu ColorOS 11.1 preinstalat cu sistem operațional Android 11, oferind în același timp o personalizare a UI, cu o eficiență mai mare, o rata înaltă de împrospătare și sistem de confidențialitate.

Utilizatorii Reno5 își pot personaliza ecranul prin regimul Always-on și seta modul întunecat. Alte caracteristici inovatoare ca Flexdrop și Three-finger Translate cu Google Lens cresc semnificativ productivitatea. În același timp, modul de comandă rapidă pentru jocuri, creat special pentru jucători, are mesajele cu ecranul tactil cu bullet-uri. 

OPPO a creat un despozitiv cu un nivel de confidențialitatea înalt. Alimentat de algoritmul de detectare îmbunătățit de AI, camera unică de 44MP frontală de pe Reno5 acceptă interacțiuni fără atingere. Smart Message Privacy detectează automat dacă altcineva se uită la telefonul dvs. și ascunde notificările; Smart AirControl vă permite să răspundeți sau să dezactivați un apel și să derulați aplicațiile prin gesturi; afișajul inteligent împiedică blocarea ecranului Reno5 în timp ce utilizați telefonul. Metodele de criptare progresivă a ColorOS 11.1 au fost certificate de organizații terțe, inclusiv ISO, ePrivacy și TrustArc, asigurându-vă că informațiile dvs. personale sunt întotdeauna stocate și transferate în siguranță.

Garanția de 5 ANI

Având în posesie un smartphone de ultima generație, e important să fii sigur că acesta va fi funcțional pentru o perioadă îndelungată. La OPPO inovația și siguranța vin mână în mână. Înainte de lansarea a unui produs pe piață, în cele peste 40 de laboratoare OPPO se efectuează 1.000 de teste, ca să fim siguri că primești un produs Hi-End, nu doar cu un design exclusivist, dar și performant ca soft și funcționalitate.

Cumpărând orice model de smartphone OPPO în perioada 22.03-31.08.2021, înregistrează-te pe pagina https://oppomobile.md/garantie_5ani/ și beneficiază de Garanția extinsă până la 5 ANI. Condițiile și regulamentul campaniei îl găsiți aici.

Despre OPPO

OPPO este un lider mondial în producție de smartphone-uri şi accesorii inteligente, cu un portfoliu de produse inovative, soluții avansate 5G, sistem de operare ColorOS, servicii de internet OPPO Cloud și OPPO+, tehnologia de încărcare rapidă VOOC și Super VOOC.

Tehnologiile OPPO sunt binecunoscute pentru colaborările sale cu branduri notorii ca: Marvel, Lamborghini, PUBG, FC Barcelona, FrenchOpen, Wimbledon și National Geographic.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul oficial OPPO Moldova, Facebook şi Instagram.

OPPO – Tehnologia ca o formă de artă.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram