Un grup de procurori moldoveni, oprit pe Aeroportul Domodedovo. A fost nevoie de intervenția lui Stoianoglo

16 aprilie 2021, ora 09:12

Un grup de lucru, format din reprezentanți ai Procuraturii Anticorupție și ai Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, s-a deplasat, la începutului acestei săptămâni în Federația Rusă, în contextul investigării unui dosar care însă nu are nicio tangență cu dosarul Laundromat.

„Deși, colegii din cadrul Comitetului rus de anchetă au fost informați din timp despre această deplasare de serviciu, reprezentanții noștri au fost opriți în timpul controlului pe Aeroportul Domodedovo, pe motiv că nu au fost coordonate în prealabil toate formalitățile legate de restricțiile sanitare anti-pandemice, necesare pentru intrarea pe teritoriul Rusiei”, spun reprezentanții Procuraturii Generale (PG).

Situația a fost remediată după convorbirea directă a procurorului general, Alexandr Stoianoglo, cu omologul său din Federația Rusă, Igor Crasnov, care imediat a trimis mașina Procuraturii Generale a Rusiei pentru a-i prelua pe membrii grupului nostru de lucru și care au purces la realizarea sarcinilor prestabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram