/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Furt cu ghinion în Capitală. Un tânăr a spart un magazin de unde a sustras produse cosmetice. A fost prins imediat

missing
16 aprilie 2021, ora 11:26

Un bărbat în vârstă de 27 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut în flagrant de către un echipaj al BPRO a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt dintr-un magazin.

Cazul a avut loc în noaptea de 16 aprilie, polițiștii fiind sesizați de către reprezentanții unui magazin care au declarat că agenții de pază au reținut un tânăr care a sustras mai multe bunuri din magazinul amplasat pe str. Ceucari.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior, în cadrul acțiunilor de documentare și cercetare la fața locului, forțele de ordine au stabilit că suspectul a pătruns în magazin prin forțarea ușii de la intrare, de unde a sustras produse cosmetice.

Prejudiciul cauzat de către acesta a fost estimat la suma de 5 000 de lei. Urmare a măsurilor întreprinse suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

La moment, bărbatul este cercetat penal în stare de arest pentru furt. Dacă va fi găsită vinovat, acesta riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram