Un bărbat în vârstă de 27 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut în flagrant de către un echipaj al BPRO a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, fiind suspectat de comiterea unui furt dintr-un magazin.

Cazul a avut loc în noaptea de 16 aprilie, polițiștii fiind sesizați de către reprezentanții unui magazin care au declarat că agenții de pază au reținut un tânăr care a sustras mai multe bunuri din magazinul amplasat pe str. Ceucari.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ulterior, în cadrul acțiunilor de documentare și cercetare la fața locului, forțele de ordine au stabilit că suspectul a pătruns în magazin prin forțarea ușii de la intrare, de unde a sustras produse cosmetice.

Prejudiciul cauzat de către acesta a fost estimat la suma de 5 000 de lei. Urmare a măsurilor întreprinse suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina.

La moment, bărbatul este cercetat penal în stare de arest pentru furt. Dacă va fi găsită vinovat, acesta riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 4 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!