/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Noi razii pe drumurile din Republica Moldova. Au fost prinși șase șoferi care au urcat beți la volan

missing
17 aprilie 2021, ora 10:46

Noi razii ale polițiștilor de patrulare pe teritoriul țării. În urma verificărilor, au fost depistați șase șoferi care s-au urcat la volan în stare de ebrietate. 

În seara zilei de ieri, ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au desfășurat pe tot teritoriul țării, acțiuni de depistare a șoferilor care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere și s-au eschivat de la răspunderea contravențională.

Astfel, au fost implicate 48 de echipaje, în cadrul cărora au fost verificate sute de mașini, iar pentru încălcările constatate, inspectorii au aplicat 280 de procese – verbale și aplicate peste 680 de puncte de penalizare.

Cele mai multe încălcări depistate de inspectori de patrulare au fost depășirea limitei de viteză, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră și lipsa reviziei tehnice.

Foto: Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram