/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/Horoscop 17 aprilie/ Racii trebuie să acorde mai multă atenție tonului pe care-l folosește

17 aprilie 2021, ora 07:39

Horoscop Berbec – 17 aprilie 2021: Ai ocazia să repari ce ai stricat în ultimele zile și chiar de a începe să construiești un alt fel de a relaționa cu cei din jur, mai simplu și mai sincer.

Horoscop Taur – 17 aprilie 2021: Ai parte de o zi ca un balsam pentru suflet, în care vei putea să îți recunoști defectele, în taină, dar va fi suficient ca să îți temperezi pretențiile față de toți cei din jur.

Horoscop Gemeni – 17 aprilie 2021: Te afli în postura, destul de ingrată, a celui care inițiază un demers, dar nu-l mai poate controla deloc după ce-l lansează. Ai de ales între a te ocupa de altceva, mai bun, și a te enerva fără rost.

Horoscop Rac – 17 aprilie 2021: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție tonului și cuvintelor pe care le folosești, de dragul bunei înțelegeri cu grupul din care faci parte, grup care îți poate influența foarte mult existența.

Horoscop Leu – 17 aprilie 2021: Puterea ta de a influența evenimentele, în acest moment, este limitată la nivelul disciplinei tale interioare. Cu cât te controlezi pe tine mai bine, cu atât vei reuși să obții și controlul unor situații problematice.

Horoscop Fecioară – 17 aprilie 2021: Este important să te orientezi pe loc, să nu pornești cu idei preconcepute care să-ți blocheze reacțiile spontane. Chiar dacă nu toate reacțiile tale vor fi frumoase, măcar vor fi sincere.

Horoscop Balanță – 17 aprilie 2021: Mare parte din situațiile care te pun pe gânduri vor evolua după ritmul și rostul lor. Vei reuși să controlezi ceea ce contează pentru tine, cu condiția să nu exagerezi nici cu amabilitatea, nici cu asprimea.

Horoscop Scorpion – 17 aprilie 2021: Este mai important felul în care vezi tu lucrurile, nu pentru că ai fi mai aproape de adevăr, neapărat, ci pentru că îți este greu să ieși din aceste scenarii pe care le scrii de unul singur.

Horoscop Săgetător – 17 aprilie 2021: Voința ta contează mai mult astăzi, dar și mai important e cum alege să manifești această voință care este bună, în esența ei. Ai parte de un moment de inspirație care te poate feri de multe rele.

Horoscop Capricorn – 17 aprilie 2021: Întregul context ți se pare rodul unei voințe străine care pare să se opună intereselor tale, pe toate planurile. Dacă vei ignora această impresie negativă, vei înțelege și ce poți face și ce nu.

Horoscop Vărsător – 17 aprilie 2021: Cea mai mare parte a problemelor cu care te confrunți acum sunt creația ta și de aici ar fi bine să pornești ca să le cauți o soluție reală.

Horoscop Pești – 17 aprilie 2021: Beneficiezi de o anumită formă de protecție care însă, nu se manifestă așa cum te aștepți. Ești protejat ca un copil care se află în perioada de învățare, care experimentează și se maturizează treptat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram