/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ Președinta țării, Maia Sandu, surprinsă fără pază de corp la cumpărături, de internauți

missing
18 aprilie 2021, ora 14:32

Președinta țării, Maia Sandu a fost surprinsă zilele trecute de internauți făcându-și cumpărăturile într-un supermarket din Capitală. Potrivit business – trainerului Alexandru Bordea, care i-a făcut o fotografie și a filmat-o, iar imaginile le-a publicat pe internet, șefa statului nu era însoțită de pază.

În imaginile care au ajuns virale pe rețelele sociale, Maia Sandu pare să se plimbe singură printre rafturile cu produse. În magazin se află mai mulți cumpărători, însă nu este observat niciun agent de pază.

Sandu poartă o ținută casual, formată din o pereche de blugi, adidași și o geacă gri.

,,Nu prea merg la magazin după scenariu. Aici nu e despre un om anume sau despre un partid, ci despre faptul că, adulți fiind, ne miră lucrurile normale” ,  a scris Bordea pe Facebook, după ce spune el, ar fi primit mesaje care ar fi sugerat că imaginile surprinse de el sunt o înscenare.

Un canal de Telegram a scris că femeia în roșu, observată la doar câțiva pași de Maia Sandu ar fi bodyguardul șefei statului. Purtătoarea de cuvânt a SPPS, Olga Baciu neagă însă că femeia ar face parte din echipa de pază a președintei țării. Baciu a menționat totuși că Sandu nu iese neînsoțită, însă agenții de pază ar sta la distanță mai mare de șefa statului.

Și alți lideri mondiali au fost surprinși fără pază de corp la cumpărături. Printre ei, cancelarul Germaniei, Agela Merkel.

Foto: Daily Mail

Tot fără pază de corp s-a afișat acum un an în timp ce își făcea cumpărăturile și premierul britanic Boris Johnson.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram