/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Aleksei Navalnîi, transferat la un spital regional pentru deținuți. Starea acestuia este satisfăcătoare

missing
19 aprilie 2021, ora 12:35

Comisia medicală al Serviciului Federal de corecție penală al Federației Ruse a decis să îl transfere pe Aleksei Navalnîi din penitenciarul Pokrova la spitalul regional pentru deținuți din regiunea Vladimir, informează serviciul de presă al UFSIN.

„Comitetul medical al Serviciului Federal de corecție penală al Federației Ruse a decis să îl transfere pe Navalnîi la un spital regional pentru deținuți, situat pe teritoriul IK-3 al Serviciului Federal de corecție penală al Federației Ruse în regiunea Vladimir. În cadrul spitalului are loc supravegherea dinamică a pacienților”, menționează presa rusă.

Se menționează că, “starea de sănătate a opozantului rus Navalnîi, este satisfăcătoare și este examinată zilnic de către un medic generalist”. Cu acordul său, pacientului i se acordă tratament medical și  i se administrează vitamine.

Amintim că Aleksei Navalnîi a fost condamnat în februarie la doi ani și jumătate de închisoare, pentru că ar fi încălcat o pedeapsă cu suspendare din 2014 pentru delapidare și că ar fi ignorat verificările autorităților rusești în timp ce se afla în Germania.  Recent, el a decis să intre într-o grevă a foamei. Acesta ar fi ajuns să cântărească 77 de kg.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram