UPDATE: În accident au fost implicate o mașină de marcă Skoda, un Mercedes, o mașină de marcă Toyota și alta de marca Honda. În rezultatul impactului microbuzul de model Mercedes s-a răsturnat.

Imediat la fața locului au fost orientate două ambulanțe, pompierii și un echipaj al Serviciului accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Preliminar, în rezultatul accidentului rutier cu diverse traumatisme s-a ales o persoană, șoferița mașinii de marcă Honda în vârstă de 39 de ani.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțelor producerii accidentul, iar în dependență de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, șoferul care va fi găsit vinovat urmează să fie atras la răspundere conform legislației.

Știrea inițială: Accident grav în Capitală. Trei mașini și un microbuz au fost avariate pe strada Decebal intersecție cu strada Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei. Un microbuz s-a răsturnat, iar alte trei automobile au fost grav avariate. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea socială. Pentru a afla mai multe detalii am contactat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, care a declarat că va reveni cu detalii ulterior. 

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Sursa: Facebook/Replica media

Sursa: Facebook/Replica media

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!