/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO VIDEO/ Grav accident în Capitală. Ambulanța, poliția și pompierii, la fața locului după ce un microbuz s-a răsturnat

missing
19 aprilie 2021, ora 15:33

UPDATE: În accident au fost implicate o mașină de marcă Skoda, un Mercedes, o mașină de marcă Toyota și alta de marca Honda. În rezultatul impactului microbuzul de model Mercedes s-a răsturnat.

Imediat la fața locului au fost orientate două ambulanțe, pompierii și un echipaj al Serviciului accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Preliminar, în rezultatul accidentului rutier cu diverse traumatisme s-a ales o persoană, șoferița mașinii de marcă Honda în vârstă de 39 de ani.

Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțelor producerii accidentul, iar în dependență de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, șoferul care va fi găsit vinovat urmează să fie atras la răspundere conform legislației.

Știrea inițială: Accident grav în Capitală. Trei mașini și un microbuz au fost avariate pe strada Decebal intersecție cu strada Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei. Un microbuz s-a răsturnat, iar alte trei automobile au fost grav avariate. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea socială. Pentru a afla mai multe detalii am contactat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, care a declarat că va reveni cu detalii ulterior. 

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Sursa: Facebook/Replica media

Sursa: Facebook/Replica media

Sursa: Facebook/ГБМ.Moldova Online

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram