/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/Horoscop 19 aprilie/ Capricornii își pun pasiunile, plăcerile și sentimentele pe primul plan

missing
19 aprilie 2021, ora 09:46

Horoscop Berbec – 19 aprilie 2021: Începe să conteze mai mult ceea ce poți face singur, cu forțele proprii, decât ceea ce ți-ar putea oferi altcineva, oricine ar fi acea persoană.

Horoscop Taur – 19 aprilie 2021: Iese soarele pe strada ta și nu numai că îți va lumina viața, dar și gândurile și aspirațiile se vor schimba cu preocupări mai senine, destinate îmbunătățirii relațiilor cu toți cei din jur.

Horoscop Gemeni – 19 aprilie 2021: Mecanismele pe care le-ai avut la dispoziție pentru a controla anumite situații și persoane dispar, se retrag într-o zonă la care nu ai acces și va trebui să te adaptezi acestei noi etape din viața ta.

Horoscop Rac – 19 aprilie 2021: Devin mai importante relațiile cu prietenii, rudele prin alianță și orice apropiat care are preocupări similare cu ale tale. Ar fi bine să domolești impulsul de a proteja cu orice preț o anumită poziție profesională.

Horoscop Leu – 19 aprilie 2021: Atenția ta se va muta, aproape în totalitate, spre evoluția profesională, progresul în carieră. Pentru asta ești dispus să faci multe lucruri, dar trebuie să stai departe de orice soluție necinstită.

Horoscop Fecioară – 19 aprilie 2021: Astăzi se deschide un nou drum pe care ai putea păși cu ajutorul unor persoane de la care ai sperat mult timp că vei primi un astfel de ajutor. Este bine să fii atent la capcanele care vor apărea pe drum.

Horoscop Balanță – 19 aprilie 2021: Există riscul să cedezi în fața unor griji care vor deveni adevărate presiuni și te pot împinge să acționezi excesiv de prudent sau să iei decizii hazardate pe plan financiar.

Horoscop Scorpion – 19 aprilie 2021: Vrei, nu vrei, te ocupi mai mult de relația cu partenerii de orice fel. De acolo vor veni cele mai mari bucurii, dar și cele mai mari provocări, unele pe care nu le-ai mai întâlnit.

Horoscop Săgetător – 19 aprilie 2021: Munca, sub toate formele, va fi principala ta preocupare în perioada următoare. Sunt șanse să descoperi soluții pentru probleme care așteaptă de mult timp să fie rezolvate.

Horoscop Capricorn – 19 aprilie 2021: Pasiunile, plăcerile, sentimentele frumoase trec în prim planul atenției tale. Unele cer să fie redescoperite, altele să fie domolite, așa că te așteaptă zile intense.

Horoscop Vărsător – 19 aprilie 2021: Te vezi obligat să te ocupi de chestiuni concrete, de curățenia casei, de buna organizare a spațiului și de alte chestiuni administrative.

Horoscop Pești – 19 aprilie 2021: Interesul pentru cei din anturaj crește, odată cu riscul de a intra în conflict cu aceștia, din diverse motive care nu sunt noi. Deplasările pot fi riscante, la fel și discuțiile un ton ridicat care pot degenera rapid.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram