/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Momentul în care un vulcan din Indonezia erupe. Coloana de cenuşă a ajuns la 2.000 de metri înălţime

missing
19 aprilie 2021, ora 16:39

Vulcanul Sinabung din provincia indoneziană Sumatra de Nord a erupt de două ori luni, expulzând coloane de cenuşă cu o înălţime de până la 2.000 de metri, potrivit Centrului de vulcanologie şi gestionare a pericolelor geologice, informează Xinhua.

Prima erupţie a avut loc la ora locală 10:43 a.m., coloana de cenuşă ridicându-se până la o înălţime de 2.000 de metri de vârf, timp de 230 de secunde, urmată de a doua erupţie, la ora locală 10:47, proiectând cenuşă la o înălţime de 1.000 de metri, timp de 136 de secunde, scrie agerpres.ro.

”În eventualitatea unei ploi de cenuşă, sfătuim oamenii să poarte măşti atunci când ies afară”, a recomandat luni centrul de vulcanologie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram