/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Vânzători de droguri din Cahul, reținuți în flagrant. Cumpărătorii - doi militari ai Armatei Naționale

missing
19 aprilie 2021, ora 11:48

Doi bărbați din raionul Cahul au fost reținuți în flagrant de oamenii legii în timp ce vindeau canabis și marijuana. Cumpărătorii s-au dovedit a fi doi militari ai Armatei Naționale. Aceștia sunt cercetați penal pentru păstrare de droguri.

Bărbații cu vârste de 32 și respectiv 41 de ani cereau pentru substanțele narcotice de la 150 la 200 de lei gramul. Dacă ar fi vândut întreaga cantitate de droguri pe care o dețineau, indivizii ar fi obținut un venit ilicit de circa 400 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și automobilele suspecților, oamenii legii au  depistat peste 2 kg de marijuana, bani proveniți din realizarea drogurilor, cântare la scara mică, precum și dispozitive destinate consumului de droguri. În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, cei doi bărbați riscă  închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram