/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cum ne-am vaccinat în România și de ce este nevoie pentru a trece frontiera fără test? Detalii despre derogare

missing
20 aprilie 2021, ora 14:40

Situația pandemică din Republica Moldova şi inacțiunile celor care au guvernat țara pe parcursul anului 2020, fapte care au generat lipsa unor garanții de a avea suficiente vaccinuri, au dus spre ceea că tot mai mulți moldoveni trec frontiera de stat cu România și se vaccinează în centrele amenajate în județele Iași, Botoșani, Vaslui și altele. Auzisem chiar și cazuri de moldoveni care au mers tocmai la Arad pentru un vaccin.

Autoritățile din România, spre deosebire de cele din R. Moldova, s-au pregătit excelent la acest capitol. În țară au fost deschise sute de astfel de centre de vaccinare, iar tot ce trebuie să faci ca să obții un vaccin este să te înregistrezi pe o platformă dedicată. Citeşte continuarea articolului şi vezi un reportaj video, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram