/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ După patru luni de căutări, o femeie din Criuleni a fost reținută pentru trafic de ființe umane

20 aprilie 2021, ora 12:18

O femeie din raionul Criuleni a fost reținută fiind învinuită de trafic de ființe umane. Vinovata a fost căutată din anul 2020, iar la 19 aprilie curent a fost reținută de către oamenii legii. Aceasta exploata două victime de gen feminin.

Femeia în vârstă de 43 de ani a exploatat două victime de gen feminin, a căror vârstă nu este menționată. Potrivit poliției, victimele se aflau într-o situație financiară precară, iar inculpata s-a folosit de vulnerabilitatea acestora. Fetele au fost transportate în Turcia pentru exploatare sexuală comercială.

Activitățile de căutare a vinovatei au fost demarate în luna decembrie 2020, când a devenit executorie decizia de condamnare emisă de Curtea de Apel Chișinău. Femeia a fost reținută în curtea unui bloc locativ din Chișinău, unde aceasta închiria un apartament.

Inculpata a fost escortată la Inspectorat și se află în custodia poliției, urmând să fie transportată la Instituția penitenciară pentru ispășirea pedepsei. Potrivit legii, infracțiunea de trafic de ființe umane se pedepsește cu închisoare de la șapte la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram