/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Ceban: Camioanele care vând ilegal materiale de construcție pe strada Calea Basarabiei vor fi redirecționate

20 aprilie 2021, ora 18:30

Circa 300 de camioane care comercializează materiale de construcție pe str. Calea Basarabiei, vor fi redirecționate în piața specializată din strada Cărbunari 9. Despre aceasta a anunțat primarul general al Capitalei, Ion Ceban. 

Potrivit edilului,  Î.M. „Piața Centrală” urmează să reamenajeze piaţa de pe strada Cărbunari 9, unde în prezent sunt amplasate două pavilioane cu o suprafață totală de circa 3000m² şi unde se desfășoară comerțul sezonier cu material săditor și puiet avicol.

„Cheltuielile necesare pentru amenajarea unei suprafeţe de 1,5 ha din teritoriul pieței vor fi suportate la fel de către întreprinderea municipală. Măsura luată va permite soluționarea problemei comerțului neautorizat pe str. Calea Basarabiei, fluidizarea traficul rutier în zonă și păstrarea curăţeniei în prejma râului Bîc, unde permanent este mizerie din cauza comercianţilor de materiale de construcţie”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Sursa: Facebook/ Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram