/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O femeie din Bălți a pregătit omorul amantei fostului soț, dar a fost denunțată de cel angajat drept killer

20 aprilie 2021, ora 10:18

O femeie în vârstă de 57 de ani, originară din Bălți, este învinuită pentru pregătirea omorului la comandă a amantei fostului ei soț. În acest sens, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis în judecată dosarul penal pe acest caz.

Femeia ar fi identificat o persoană care să se ocupe de omor contra sumei de 5000 de euro. Persoana responsabilă, însă, a colaborat în același timp cu oamenii legii, astfel femeia a fost prinsă în momentul transmiterii banilor în schimbul fotografiilor drept dovadă. Femeia ar fi recurs la această metodă din cauza geloziei și din dorința de a se răzbuna.

Vinovata a fost plasată în arest preventiv, iar procurorii oficiului Nord au inițiat investigarea cazului.

În prezent, femeia se află în arest la domiciliu, după ce a fost eliberată din arest preventiv. Această riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram