O femeie în vârstă de 57 de ani, originară din Bălți, este învinuită pentru pregătirea omorului la comandă a amantei fostului ei soț. În acest sens, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a trimis în judecată dosarul penal pe acest caz.

Femeia ar fi identificat o persoană care să se ocupe de omor contra sumei de 5000 de euro. Persoana responsabilă, însă, a colaborat în același timp cu oamenii legii, astfel femeia a fost prinsă în momentul transmiterii banilor în schimbul fotografiilor drept dovadă. Femeia ar fi recurs la această metodă din cauza geloziei și din dorința de a se răzbuna.

Vinovata a fost plasată în arest preventiv, iar procurorii oficiului Nord au inițiat investigarea cazului.

În prezent, femeia se află în arest la domiciliu, după ce a fost eliberată din arest preventiv. Această riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!