/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Au furat un portmoneu cu 5120 de euro și l-au îngropat în curtea casei. Doi tineri, reținuți

missing
20 aprilie 2021, ora 16:59

Au pătruns în locuințe unei femei din satul Țînțăreni și au furat un portmoneu în care se aflau 5120 de euro. Este vorba de doi tineri de 17 și, respectiv, 22 de ani, care au fost reținuți. 

Poliția a fost alertată în această dimineață de proprietara locuinței în care au pătruns făptașii.

La scurt timp, suspecții au fost depistați de către angajații IP Telenești. Suspecții sunt originari din raionul Florești, mai mult, unul dintre ei este rudă cu victima, conform polițiștilor.

După ce au sustras portmoneul, l-au îngropat în curtea casei lor.

Tinerii și-au recunoscut vina și sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o amendă de până la 67 500 de de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la patru ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram