A lăsat vioara și s-a apucat de taximetrie. Este povestea vioristului Constantin Guțanu care, din cauza pandemiei, a decis să lucreze ca șofer de taxi. Bărbatul spune că a fost impus de situație să-și schimbe profesia, deoarece nu mai avea bani, pentru a-și întreține familia cu trei copii. Chiar și așa, violonistul spune că banii pe care îi câștigă din noua sa activitate, abia de îi ajung pentru strictul necesar.

Și interpretul Vlad Codreanu a fost nevoit să se reprofileze din cauza pandemii. Acesta spune că muncește ca asistent social pentru a-și acoperi cheltuielile de zi cu zi.

Interpretul Vlad Codreanu ne-a povestit că din cauza pandemiei a fost nevoit să se angajeze în calitate se asistent social. Acesta spune că din meseria noua are de câștigat foarte puțin. Interpretul ne-a spus că este imposibil să supraviețuiască cu 2750 lei. Dar interpretul spune că nici acest hobby nu-i aduce un venit stabil.

Iar vioristul Constantin Guțanu ne-a spus că, din cauza pandemiei, a fost nevoit să lase vioara și să se reprofileze ca taximetrist. Potrivit lui Constantin Guțanu, și alții colegi de-ai săi au fost nevoiți săși schimbe profesia, iar mulți dintre ei au plecat la muncă peste hotare.

Deși muncește mult ca taximetrist, el spune că banii abia de îi ajung pentru strictul necesar. Amintim că, pe 31 martie, a fost adoptat Proiectul de hotărâre al Guvernului în exercițiu cu privire la declararea stării de urgență pe o perioada de 60 de zile

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!