/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Accident în sectorul Buiucani cu implicarea unui troleibuz

missing
21 aprilie 2021, ora 16:27

În sectorul Buiucani al Capitalei a avut loc un accident în după amiaza zilei de astăzi. A fost implicat un troleibuz și un automobil, condus de o femeie însărcinată, care s-a adresat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre pasagerii troleibuzului nu au avut de suferit.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu, iar în urma impactului, în zonă s-au format ambuteiaje. În urma intervenției poliției, traficul a fost fluidizat.

Contactată de Tv8, Svetlana Scripnic, ofițer de presă la Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, a declarat că troleibuzul era condus de un șofer în vârstă de 38 de ani și că în automobil mai erau două pasagere. Acestea au mers cu șoferița automobilului la spital.

Potrivit poliției, șoferul care va fi găsit vinovat riscă o sancțiune cu șase puncte de penalizare și o amendă în sumă de 1500 de lei.

Sursă foto: Direcția de Poliție a Capitalei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram