În sectorul Buiucani al Capitalei a avut loc un accident în după amiaza zilei de astăzi. A fost implicat un troleibuz și un automobil, condus de o femeie însărcinată, care s-a adresat ulterior la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre pasagerii troleibuzului nu au avut de suferit.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Alba Iulia cu Onisifor Ghibu, iar în urma impactului, în zonă s-au format ambuteiaje. În urma intervenției poliției, traficul a fost fluidizat.

Contactată de Tv8, Svetlana Scripnic, ofițer de presă la Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, a declarat că troleibuzul era condus de un șofer în vârstă de 38 de ani și că în automobil mai erau două pasagere. Acestea au mers cu șoferița automobilului la spital.

Potrivit poliției, șoferul care va fi găsit vinovat riscă o sancțiune cu șase puncte de penalizare și o amendă în sumă de 1500 de lei.

Sursă foto: Direcția de Poliție a Capitalei

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!