/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/Horoscop 21 aprilie/ Săgetătorii au multe îndoieli și griji legate de muncă, dar și de starea de sănătate

21 aprilie 2021, ora 08:10

Horoscop 21 aprilie 2021. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 21 aprilie 2021: Poți primi încurajări dintre cele mai valoroase, dar să nu le înțelegi valoarea din cauză că ai capul prea plin cu ideile proprii despre orice și oricine.

Horoscop Taur – 21 aprilie 2021: Este o zi plină de tot felul de momente, care mai de care mai încărcat de emoții și gânduri intense. Ar fi bine să îți păstrezi cumpătul, ca să poți decide corect, pe loc, ce ai de făcut și ce nu e cazul să faci.

Horoscop Gemeni – 21 aprilie 2021: Îți lipsește exact ceea ce te-ar putea proteja într-o zi ca cea de azi, răbdarea și efectele ei benefice. Dacă totuși, vei dori să faci un efort ca să o recapeți sau să o exersezi, vei reuși să rezolvi câte ceva.

Horoscop Rac – 21 aprilie 2021: Poate că nu e ușor să fii tu mediatorul unor conflicte acute, mai ales din cauză că se poate termina prost pentru tine. Puțin mai multă detașare de întreaga situație ți-ar prinde bine.

Horoscop Leu – 21 aprilie 2021: Este important să fii tu cel calm și cu mintea limpede în orice situație, ca să te ferești, în felul acesta, de impresiile greșite, de orice fel, de exemplu de impresia că alții încearcă să-ți impună diverse lucruri.

Horoscop Fecioară – 21 aprilie 2021: Munca cere mai mult de la tine, poate, inclusiv, un mic sacrificiu legat de starea de sănătate. Poate fi vorba de un efort ieșit din comun, cum ar fi un program prelungit sau diferit.

Horoscop Balanță – 21 aprilie 2021: Ai ocazia de a intra în contact cu oameni care trăiesc altfel, au convingeri puternice și le respectă în felul în care aleg să trăiască. Acest fel de a trăi este molipsitor.

Horoscop Scorpion – 21 aprilie 2021: Ți-ai dori să fii tu înțeleptul din grup, dar pentru asta e nevoie de foarte multe lucruri, în primul rând de înțelepciune. Dacă ai ajuns deja acolo, ar fi bine să o împărtășești cu ceilalți.

Horoscop Săgetător – 21 aprilie 2021: Ai multe îndoieli și griji legate de muncă, dar și de starea de sănătate. Să te ridici deasupra lor prin adoptarea unor schimbări inteligente ar fi cea mai bună soluție.

Horoscop Capricorn – 21 aprilie 2021: Sunt multe umbre în planurile tale financiare și poate ar fi bine să ai și un plan de rezervă, de dragul sănătății tale și al liniștii celor dragi.

Horoscop Vărsător – 21 aprilie 2021: Norii negri se adună în continuare în cuplu și în familie, semn că trebuie să intervină o persoană mai cuminte sau să ceri sfatul cuiva care înțelege problemele de acest fel.

Horoscop Pești – 21 aprilie 2021: Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să îți păstrezi calmul și să temperezi tendința de a da o lecție celor care dovedesc, prin faptele lor, că nu înțeleg mare lucru din ceea ce trăiesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram