/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ O intersecție din sectorul Botanica al Capitalei este în topul accidentelor rutiere

missing
21 aprilie 2021, ora 07:50

O intersecție din capitală dă mari bătăi de cap șoferilor. De la începutul anului, aici s-au înregistrat mai multe accidente rutiere, iar conducătorii auto spun că o traversează cu frica-n sân. Potrivit lor, majoritatea circulă cu viteză, iar o secundă de neatenție poate avea urmări grave. Chiar ieri, acolo s-a produs un accident în lanț, în urma căruia o femeie a ajuns la spital. Experții auto susțin că amenajarea unui sens giratoriu în această intersecție ar fi o soluție. 

Acestea sunt imagini de la doar câteva accidente produse la intersecția bulevardului Decebal cu strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Este o intersecție destul de periculoasă, susțin conducătorii auto. Iar taximetriștii care de câteva ori pe zi trec prin acea intersecție susțin că, de fiecare dată, o traversează cu frica în sân, pentru că se circulă cu viteză din toate direcțiile.

În intersecția dată, o secundă de neatenție te poate costa totul spun șoferii, care îndeamnă autoritățile ia măsuri. De aceiași părere sunt și experții auto, care recunosc faptl că este o intersecție periculoasă.

Ultima dată un accident rutier s-a produs în această intersecție chiar luni, 19 aprilie, după ce patru autoturisme s-au ciocnit în lanț, iar un microbuz s-a răsturnat. În urma impactului o femeie a ajuns la spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram