Un bărbat din București falsifica și vindea teste PCR anti COVID-19 pe internet. Acesta posta anunțuri în care cerea o anumită sumă de bani în schimbul unui test cu rezultat negativ.

În urma investigațiilor desfășurate de către Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost identificat un bărbat, fiind reținut pentru săvârșirea infracțiunii de fals material în înscrisuri private.

Sursă foto: Digi24

S-a stabilit că acesta, din ianuarie până în prezent, ar fi postat pe un site mai multe anunțuri din conturi deschise cu date nereale, oferind spre vânzare teste PCR care nu se efectuau în realitate, ci doar se trimitea pe mail cumpărătorilor un document în care erau menționate datele cumpărătorului și rezultatul negativ, iar contravaloarea documentului se achita într-un cont bancar, conform Digi24.

Ieri, 21 aprilie, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, la domiciliul bănuitului, în urma căreia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, printre care înscrisuri, telefoane mobile și carduri bancare.

Bărbatul a fost condus pentru audieri la sediul subunității. Cercetările sunt continuate pentru a stabili toate circumstanțele în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

Sursă foto: Digi24

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!