/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Zece de troleibuze noi vor circula pe străzile Capitalei. Mijloacele de transport, în proces de asamblare

22 aprilie 2021, ora 10:42

Zece troleibuze, noi, cu autonomie se află în prezent în proces de asamblare. Unitățile de transport sunt de  de ultimă generație, noi, fabricate la uzina din Minsk.

Troleibuzele sunt tip AKSM și sunt asamblate la Atelierul de asamblare și reparații mecanice al Î.M. „Regia transport electric”.

Troleibuzele dispun de sistem de aer condiționat, de sistem de supraveghere video în interior și exterior, de zece prize USB destinate călătorilor, pentru încărcarea dispozitivelor electronice, de blocuri optice pe bază de LED, de oglinzi cu reglaj electric și de podea joasă, cu platformă retractabilă, pentru accesul utilizatorilor de scaun rulant, informează primarul Capitalei, Ion Ceban.

În ultima perioadă pe străzile capitalei au fost puse în circulație cinci troleibuze noi produse în Belarus, 20 troleibuze clasice AKSM, cinci troleibuze articulate, de model Solaris, achiziționate din Riga și zece troleibuze clasice, de model Škoda.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram