Horoscop Berbec – 22 aprilie 2021: S-ar putea să devii prea zgomotos pentru gustul unor apropiați, iar aceștia să aleagă să te ignore, ceea ce te poate supăra în mod deosebit.

Horoscop Taur – 22 aprilie 2021: E cam multă inflamare astăzi, în atmosferă, și de aceea ar fi bine să nu umbli cu focul, ca să nu fii tu cel care aprinde scânteia unor conflicte pe care nu le dorește nimeni.

Horoscop Gemeni – 22 aprilie 2021: Este important să fii mai rezervat decât de obicei, chiar și față de cei cunoscuți, ca să nu te trezești că abordezi subiecte prea delicate sau să răscolești suferința cuiva.

Horoscop Rac – 22 aprilie 2021: Ar fi bine să eviți, atât cât vei putea, ideea că cei din anturajul apropiat au sau nu dreptate, ca să nu fii pus în situația de a-ți pierde timpul cu medierea unor conflicte stupide sau cu frământări interioare inutile.

Horoscop Leu – 22 aprilie 2021: Este o zi destul de complicată, în special din cauză că orice formă de comunicare este îngreunată de inflexibilitatea celor care participă la ea.

Horoscop Fecioară – 22 aprilie 2021: Ai nevoie de o concentrare reală pe ceea ce contează, pentru tine și cei apropiați, ca să poți evita pierderea de timp prețios cu tot felul de solicitări care nu merită atenție.

Horoscop Balanță – 22 aprilie 2021: Anumite tendințe ar trebui temperate, de exemplu excesul de autoritate asupra celor dragi, ca să nu distrugi un sentiment frumos sau să pui în pericol aceste relații, atât de importante.

Horoscop Scorpion – 22 aprilie 2021: Ai senzația că relațiile cele mai importante nu pot fi controlate sau că altcineva are control asupra lor, nu tu. De fapt, nu e chiar așa, pentru că și tu ești parte, activă, în acele relații.

Horoscop Săgetător – 22 aprilie 2021: Anumite situații de viață au o greutate aparte și ar fi bine să le tratezi cu atenție, să nu ignori mesajul tainic pe care vor să ți-l transmită.

Horoscop Capricorn – 22 aprilie 2021: Ar fi de dorit să ajungi la o înțelegere cu cei dragi, să accepți câte ceva din ceea ce își doresc ei și să lași loc unor discuții sincere. Un blocaj de comunicare nu face bine nimănui.

Horoscop Vărsător – 22 aprilie 2021: E mare agitație în familie și nu numai, dar ar fi bine să nu te lași prins în această furtună. Eventual, ai putea încerca să faci lumină în anumite probleme, ca să le oferi o mână de ajutor.

Horoscop Pești – 22 aprilie 2021: S-ar putea să te simți presat de unii dintre apropiați, să te ocupi de problemele lor și să cedezi, ca de obicei. Dar știi că nu este un obicei sănătos să iei pe umerii tăi poverile altcuiva.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!