Bucură-te de cumpărături oriunde și oricând, achită cu LiberCard, iar MAIB te răsplătește cu premii valoroase, oferite în cadrul promoției „Sărbătorește cu LiberCard”. Poți câștiga unul dintre cele patru laptopuri ACER Aspire A315-55KG Charcoal Black (NX.HEHEU.02J), puse în joc. Promoția este organizată în perioada 19 aprilie – 31 mai a.c..

Regulile sunt simple:

solicită cardul în perioada promoției și fă cumpărături, în valoare mai mare de 500 de lei pe bon. Mai multe cumpărături, mai multe șanse de câștig;

– dacă deții deja LiberCard, atunci continuă să faci activ achitări cu cardul. Trei tranzacții de minimum 500 de lei fiecare te vor înscrie automat în promoția specială.

Norocoșii câștigători, printre care poți fi și tu, vor fi desemnați în cadrul a două extrageri:

Etapa Perioada tranzacțiilor Data desemnării câștigătorilor
I etapă 19 aprilie 2021 – 9 mai 2021 14 mai 2021
II etapă 10 mai 2021 – 31 mai 2021 4 iunie 2021

 Plătește cu LiberCard, primește plăcerea de a face cumpărături în rate egale până la 12 luni, fără dobândă sau comision și încearcă-ți norocul! Poți câștiga un laptop performant, devenit un lucru de nelipsit din viața fiecăruia.

Cumperi azi, iar rambursarea o începi de luna viitoare. Uimește-i pe cei dragi cu cadouri deosebite. Sărbătorește cu LiberCard!

Depune cererea online pe LiberCard și obține cardul pentru a participa în promoție.

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici. 

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!