/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Trei spitale din Capitală urmează a fi renovate. Edilul anunță că a fost lansată licitația

23 aprilie 2021, ora 10:07

A fost lansată licitația privind renovarea, modernizarea și eficientizarea energetică a trei spitale din municipiul Chișinău. Anunțul a fost făcut de edilul Capitalei, pe 23 aprilie, într-un live pe Facebook. 

Ion Ceban a spus că licitația lansată include măsuri de eficiență energetică pentru: Spitalul Clinic Municipal de Copii „V. Ignatenco”, Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” și Spitalul Clinic Municipal nr. 1. „Gheorghe Paladi”.

Măsurile includ: izolarea termică a pereților exteriori și a acoperișului, schimbarea geamurilor și ușilor, reabilitarea sistemelor de încălzire și ventilare, instalarea sistemelor foto-voltaice, contorizarea inteligentă pentru evidența consumului de energie electrică, energia termică, apa menajeră, eficientizarea sistemului de iluminare.

Companiile naționale și internaționale pot depune ofertele până pe data de 30 iunie 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram