/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Grav accident în Hîncești. Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital

missing
24 aprilie 2021, ora 11:29

Un grav accident rutier s-a produs pe 23 aprilie, în apropiere de satul Fundul Galbenei, raionul Hîncești. Trei persoane au ajuns la spital, printre care și un copil, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. 

Impactul s-a produs pe traseul Chișinău-Hîncești. Un bărbat de 32 de ani din Hîncești, fiind la volanul automobilului de model ,,Opel Vectra”, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu, ieșind pe contrasens și a tamponat un automobilul de model ,,Mercedes ML 320”, condus de o femeie de 40 de ani, de asemenea din Hîncești.

Ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol, a spus că în automobilul de model ,,Opel Vectra” se mai afla o fată de 12 ani, care s-a dovedit a fi fiica șoferului.

Toate persoanele implicate în accidentul rutier au fost transportate la Spitalul raional Hîncești, pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu alcooltestul care a indicat 0.00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe acest caz, poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram