/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Horoscop: Vărsătorii au nevoie de echilibru și pentru asta privesc în urmă, spre trecut

24 aprilie 2021, ora 08:51

Vedeți ce v-au pregătit astrele pentru 24 aprilie curent.

Horoscop Berbec – 24 aprilie 2021: Este o zi în care conflictele pot să apară din orice și pot escalada foarte repede. Așa că se recomandă să ai o atitudine împăciuitoare, atât cât vei reuși sau să îți cauți ceva mai bun de făcut.

Horoscop Taur – 24 aprilie 2021: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție propriilor gânduri și să faci o selecție, ca să încerci să previi disputele inutile, provocate de confuziile pe care nici tu nu le-ai lămurit, pentru tine.

Horoscop Gemeni – 24 aprilie 2021: Ar fi bine să îți găsești ceva constructiv de făcut, dacă se poate, departe de orice sursă de conflict. Poate că nu vei reuși să te ferești, dar vei fi mai bine pregătit să te controlezi cât poți tu de bine.

Horoscop Rac – 24 aprilie 2021: Poate fi o zi presărată cu situații ciudate din care nu vei înțelege mare lucru. Cele mai multe sunt la o oarecare distanță de tine, dar dacă vei dori să te apropii, ar fi bine să fii precaut și binevoitor.

Horoscop Leu – 24 aprilie 2021: Ai multe îndoieli legate de evoluția ta pe plan profesional, din cauza contextului tulbure care îți poate leza imaginea. Meritele tale nu pot fi negate, chiar dacă nu sunt recompensate.

Horoscop Fecioară – 24 aprilie 2021: E clar că sunt multe de discutat, mai ales cu acei care pot lua decizii, pot schimba ceva. Dar va conta foarte mult cum pui problema, dacă ceri ajutor sau le ceri socoteală.

Horoscop Balanță – 24 aprilie 2021: O idee foarte bună ar fi să-ți alegi, chiar de dimineață, persoanele cu care vrei să-ți petreci cea mai mare parte din zi. Ar fi bine să fie cei dragi, ca să poți gestiona mai ușor problemele care apar.

Horoscop Scorpion – 24 aprilie 2021: Poate să apară un moment serios de destabilizare în cuplu sau o altă relație importantă. Ai de ales între a te îndepărta de acel om sau a căuta, împreună, o soluție.

Horoscop Săgetător – 24 aprilie 2021: Stilul de viață, cel de zi cu zi, ar trebui modificat în funcție de noile realități. Te opui pentru că vrei să-ți păstrezi bucuria de a trăi, într-un anumit fel, dar știi că unele schimbări trebuie făcute.

Horoscop Capricorn – 24 aprilie 2021: Anumite plăceri sau pasiuni de-ale tale, probabil cele mai intense, nu mai pot fi trăite ca până acum, din diverse motive, legate de sănătate, de cheltuieli sau de pericole la adresa relațiilor cu cei dragi.

Horoscop Vărsător – 24 aprilie 2021: Ai nevoie de echilbru și pentru asta privești în urmă, spre familie, spre trecut, spre ceea ce nu mai ai. Dacă îți găsești liniștea, în acest fel, te poți lăsa și în voia unor astfel de gânduri.

Horoscop Pești – 24 aprilie 2021: Agitația din anturajul apropiat nu-ți face bine deloc, mai ales acum când ai acumulat destule gânduri și emoții negative. Va trebui, poate, să le dai uitării, mai bine, ca să nu îți complici viața, inutil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram