/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cinci seriale la care să te uiți în timpul liber

26 aprilie 2021, ora 12:01

O modalitate perfectă pentru o escapadă virtuală de weekend în New York sau Franța. Comedie, dramă sau romantism, aceste seriale sunt tot de ce e nevoie pentru relaxare în timpul liber. 

The Bold Type

Inspirat din viaţa Joannei Coles, editor şef al revistei Cosmopolitan, serialul urmărește viețile lui Jane, Kat şi Sutton, angajate ale revistei Scarlet. Fiecare duce propria luptă pentru a găsi echilibrul între viaţa amoroasă, carieră, petreceri, prietenii și viața cosmopolitană din New York.

Lupin

Viața adolescentului Assane Diop a fost dată peste cap de moartea tatălui său, acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. 25 de ani mai târziu, Assane se inspiră din romanul „Arsène Lupin, hoțul-gentilom” pentru a face dreptate tatălui său. Multiplele identități pe care personajul principal le abordează, scot la iveală taine din trecutul acestuia.

Emily in Paris

Emily, directoare de marketing din Chicago, primește jobul ideal la Paris unde începe noua sa viață pariziană, plină de aventuri și provocări surprinzătoare. Se străduie să cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de relații romantice. Între stereotipuri și diversități culturale, serialul este o escapadă pe străzile franțuzești.

Dead to Me

Prietenia între două femei: o văduvă irascibilă care-l caută pe șoferul fugit de la locul accidentului în care i-a fost ucis soțul și o optimistă incurabilă, care nu e chiar ce pare a fi. Un serial ironic, amuzant, plin de suspans, unde unele secrete adânci pot uni în mod uimitor oamenii, dar și să-i despartă pentru totdeauna.

Cable Girls 

Patru femei care luptă pentru drepturi, pentru poveștile de iubire în care sunt implicate, pentru prietenie și pentru locurile lor de muncă. Totul se întâmplă în Madridul anilor ’20, perioadă care pune centralistele în fața unor responsabilități și decizii complicate, dar care militează până la capăt pentru puterea feminină.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram