/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

FLYONE lansează o destinație nouă – Frankfurt de la 39 EURO!

26 aprilie 2021, ora 15:26

La data de 30 aprilie 2021, una din aeronavele FLYONE va decola din Chișinău spre o destinație nouă – Frankfurt. Un oraș al tinerilor de pretutindeni, o metropolă renumită pentru clădirile ultra moderne, dar și un oraș al contrastelor. 

Frankfurt este și un important punct de legătură, iar această cursă va ajuta pasagerii să ajungă mai ușor și comod în/din Moldova.

Prețul biletelor este accesibil, pornind de la 39 EURO, iar orarul cursei este perfect pentru o escapadă de vis. Zborurile vor fi operate în zilele de vineri și luni, conform orarului:

  • Chișinău (KIV) 13:50 – 15:20 Frankfurt (HHN)
  • Frankfurt (HHN) 15:50 – 19:10 Chișinău (KIV)

Biletele sunt disponibile pe site-ul nostru oficial sau la agențiile partenere

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca subliniază: „Această destinație are o importanță deosebită, așa cum a fost așteptată și solicitată de către un număr mare de pasageri FLYONE. Suntem încântați că putem onora doleanțele primite și că putem starta această cursă.”

Împreună putem atinge noi culmi și zbura spre noi destinații.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLYONE operează zboruri către 20 destinații, 12 curse regulate și 8 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Eindhoven, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum, Corfu, Rhodos, Hurghada, Marsa Alam.

 (P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram