/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Nou în MAIBank: O gamă mai largă de depozite în lei sau valută străină

26 aprilie 2021, ora 12:07

Pentru că nu ne oprim niciodată din a face lucruri frumoase și utile de care poți beneficia la distanță, am introdus încă un depozit cu o dobândă atractivă în aplicația mobilă MAIBank – CAPITAL+.

Acum ai mai multe opțiuni pentru a deschide un cont de economii la distanță, deoarece poți alege unul din cele două depozite disponibile în MAIBank – Multiopțional mobile sau CAPITAL+.

În funcție de valuta în care vrei să economisești (MDL/ EUR/ USD), de perioada de plasare (740 de zile sau 1095 de zile), cu sau fără capitalizare, pentru sumele în lei din depozitul CAPITAL+ beneficiezi de o dobândă de la 4,5% până la 5%, pentru sumele în euro – de la 0,5% până la 1%, iar pentru cele în dolari – de la 0,75% până la 1% anual.

Dobânda se va achita lunar, începând cu data de 4 a lunii la contul curent/de card sau se va capitaliza. Contul de depozit poate fi oricând suplinit, însă retrageri nu se admit.

 Dacă ai economisit bani pe care vrei să-i păstrezi pentru situații de urgență sau vrei să-i folosești mai târziu pentru o achiziție importantă, depune-i la MAIB. Economiile puse deoparte pe depozitul CAPITAL+ îți vor aduce atât sentimentul de siguranță, cât și un venit pasiv sub formă de dobândă pe care ți-l va achita banca. Pentru mai multe detalii despre condițiile de deschidere a depozitului CAPITAL+, accesează linkul.

Vizionează acest tutorial și convinge-te cât de ușor este să deschizi un cont de depozit. 

 Crezi că putem fi MAIBuni? Scrie-ne pe adresa de e-mail experienta.ta@maib.md despre experiența ta.

MAIBank, banca ta oriunde te-ai afla.

 (P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram