/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Test Drive: Dacia Logan 1.0 ECO-G 100 – se merită varianta gaz-benzină?

missing
26 aprilie 2021, ora 20:17

Dragii noștri, în ziua când canalul nostru de YouTube a trecut de 50.000 de abonați, iată că venim cu un nou reportaj video pe canal și cred eu că este unul destul de așteptat.

Noua generație Logan este probabil cea mai importantă premieră auto a anului 2020 și respectiv mi-am dorit mult să o testez cât mai repede. Însă a durat un pic până acest lucru a fost posibil, dar în schimb avem o versiune interesantă la test și anume varianta Eco-G 100, cu alte cuvinte cea care are pe lângă sistemul de alimentare pe benzină și unul pe gaz GPL. O galerie foto cu mai multe comentarii o puteţi vizualiza în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram