/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon, îndemn către oficialii UE: „Nu vă îndrăgostiți de politicienii din Moldova, mai ales de cei care poartă insigne europene”

missing
27 aprilie 2021, ora 22:17

Cei care se ascundeau sub lozinci europene au fost cei mai mari uzurpatori și au încălcat cel mai grav legea în Republica Moldova. Declarația aparține liderului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon. În cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, Dodon a criticat-o dur pe șefa statului, Maia Sandu.

Președintele PSRM i-a îndemnat pe funcționarii europeni „să nu se îndrăgostească de politicienii” din țara noastră care promovează intens valorile europene. Potrivit liderului socialiștilor, de-a lungul anilor mai mulți politicieni i-ar fi trădat.

„Cei care se ascundeau sub lozinci europene au fost cei mai mari uzurpatori și au încălcat cel mai grav legea în Moldova. Așa s-a întâmplat cu Vlad Filat, cu Iurie Leancă, cu Vladimir Plahotniuc. Acum, în țara noastră este un nou „idol” – Maia Sandu. Dar foarte curând, și ratingul ei va scădea, iar aceasta va „lovi” în vectorul european. Eu le-aș spune funcționarilor europeni: „Nu vă îndrăgostiți de politicienii din Moldova. Mai ales de cei care poartă insigne europene. Ei sunt primii care vă vor trăda – și pe voi, și valorile voastre”, a declarat Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram