/FOTO/ Zeci de oameni protestează și astăzi la Curtea Constituțională

27 aprilie 2021, ora 09:45

Zeci de oameni protestează și în aceste clipe în fața Curții Constituționale, acolo unde are loc ședința privind constituționalitatea a două decizii votate vineri, 23 aprilie. 

Oamenii spun că au ieșit în stradă pentru că sunt nemulțumiți de cele întâmplate în Parlament și deciziile luate de majoritatea PSRM-Șor.

 

În fața Curții Constituționale se află și mai mulți polițiști.

Astăzi este al treilea protest de la Curtea Constituțională. Prima zi de protest a fost vineri, 23 aprilie, la ora 15:00, după ședința Parlamentului.

Precizăm că în aceste clipe CC examinează sesizările privind constituționalitatea deciziilor privind retragerea susținerii președintei CC, Domnica Manole, și numirea unui nou magistrat la Curtea Constituțională, care au fost votate de către majoritatea PSRM-Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram