/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ce avere declară Boris Lupașcu, cel care a fost numit judecător la CC de majoritatea PSRM-Șor

missing
27 aprilie 2021, ora 22:47

Aflat pentru câteva zile în atenția opinei publice, Boris Lupașcu a ajuns și în vizorul unei anchete jurnalistice, după ce s-au aflat detalii curioase despre averea familiei sale. Fostul procuror şi avocat, care a fost numit de socialiști și cei din Partidul Şor la funcţia de judecător la Înalta Curte, locuieşte împreună cu familia într-o casă de lux. Familia acestuia mai deţine o cotă-parte dintr-o firmă cu afaceri de milioane şi cel puţin încă două apartamente, în Chişinău. Despre asta au scris jurnaliștii de la Anticorupție.md.

Familia Lupaşcu mai deţine două apartamente, în Chişinău: unul pe strada Mioriţa, și altul – pe strada Mircea cel Bătrân. În apartamentul de pe strada Mircea cel Bătrân au viză de reşedinţă Boris Lupaşcu şi fiica sa, procurora Carolina Lupaşcu. În imobilul de pe strada Mioriţa sunt înregistrate Claudia Lupaşcu, soţia lui Boris Lupaşcu, şi cealaltă fiică a lor, notara Verginia Lupaşcu.

Am încercat să luăm legătura cu Boris Lupașcu, însă acesta nu ne-a răspuns la apeluri. Mai mult decât atât, jurnaliștii au scris că una dintre cele două fiice ale lui Boris Lupaşcu ar fi naşa de cununie a deputatului socialist, Vasile Bolea.

Deputatul a negat, însă, orice grad de rudenie cu familia Lupașcu. După ce aceste detalii au apărut în spaţiul public, marți dimineața, Boris Lupaşcu a anuţat că renunţă la mandatul său la Curtea Constituțională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram