Cunoscutul actor din România, Alexandru Arșinel a fost internat din nou la Institutul „Matei Balș” din București la doar câteva zile după ce a fost externat. Artistul s-a îmbolnăvit de COVID – 19 la o lună după ce și-a făcut a doua doză de vaccin de la Pfizer. Nu se cunosc detalii despe starea acestuia. 

Alexandru Arșinel a fost externat din spital săptămâna trecută, transmie Romania TV. Medicii au spus atunci că are o formă ușoară de coronavirus, grație faptului că s-a vaccinat și l-au lăsat sămeargă acasă. Luni, însă, actorul a cerut din nou ajutorul doctorilor.

Și soția lui Arșinel, Marilena, este infectată cu noul coronavirus.

Alexandru Arșinel are 81 de ani, iar în 2013 a trecut printr-un transplant de rinichi. Patru ani mai târziu a suferit o intervenție chirurgicală ca urmare a unui infarct.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!