/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Actorul Alexandru Arșinel, infectat cu coronavirus, a fost reinternat de urgență la spital la câteva zile de la externare

missing
28 aprilie 2021, ora 09:55

Cunoscutul actor din România, Alexandru Arșinel a fost internat din nou la Institutul „Matei Balș” din București la doar câteva zile după ce a fost externat. Artistul s-a îmbolnăvit de COVID – 19 la o lună după ce și-a făcut a doua doză de vaccin de la Pfizer. Nu se cunosc detalii despe starea acestuia. 

Alexandru Arșinel a fost externat din spital săptămâna trecută, transmie Romania TV. Medicii au spus atunci că are o formă ușoară de coronavirus, grație faptului că s-a vaccinat și l-au lăsat sămeargă acasă. Luni, însă, actorul a cerut din nou ajutorul doctorilor.

Și soția lui Arșinel, Marilena, este infectată cu noul coronavirus.

Alexandru Arșinel are 81 de ani, iar în 2013 a trecut printr-un transplant de rinichi. Patru ani mai târziu a suferit o intervenție chirurgicală ca urmare a unui infarct.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram