/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/Horoscop 28 aprilie/ Racii au în față mai multe îndoieli, temeri și griji legate de cei dragi

28 aprilie 2021, ora 09:27

Horoscop Berbec – 28 aprilie 2021: Este o zi specială prin faptul că poverile pe care le duci pe umeri devin mai grele și ai vrea să renunți la ele, odată cu toate bucuriile pe care ai fi vrut să le obții. Dar e doar un moment de descurajare.

Horoscop Taur – 28 aprilie 2021: Vrei multe, ceri multe de la cei apropiați, dar ar fi bine să ai grijă și de echilibru, adică să fii atent și la ceea ce oferi. Altfel e doar un moment în care vei încerca să le impui celorlalți dorințele tale.

Horoscop Gemeni – 28 aprilie 2021: Sunt posibile situații care te vor răscoli suficient cât să vrei să pui în aplicare vechile intenții de a da o replică dură unor superiori sau unor colegi de la muncă.

Horoscop Rac – 28 aprilie 2021: Ai de urcat un munte de îndoieli, temeri și griji legate de cei dragi, de felul în care ți-ai construit relațiile cu ei și de ceea ce va urma în aceste relații. Să rămâi la baza muntelui nu are rost.

Horoscop Leu – 28 aprilie 2021: Umbrele îți acoperă gândurile și nu mai vezi cât de multe ai reușit să faci și să rezolvi, inclusiv în relația cu familia. Pentru moment, nu e nevoie decât să nu te grăbești cu concluziile.

Horoscop Fecioară – 28 aprilie 2021: Este o zi care te invită la realism, dar și la evitarea descurajării. O atitudine echilibrată, la care nu va fi ușor să ajungi, te va ajuta să vezi mai bine erorile, dar și cum ai putea să le repari.

Horoscop Balanță – 28 aprilie 2021: Ceea ce nu ai reușit să obții poate deveni mai important decât ceea succesele de până acum. Și nu e ambiție, e un moment de pesimism căruia trebuie să-i faci față cât mai onorabil.

Horoscop Scorpion – 28 aprilie 2021: Orice gânduri ai avea, oricât de negre ar fi acestea, ar fi bine să le accepți, dar să nu le lași să te cucerească, să-ți coordoneze reacțiile sau, mai ales, deciziile.

Horoscop Săgetător – 28 aprilie 2021: Unele proiecte par blocate, persoanele la care apelezi nu te pot ajuta, informațiile nu vin așa cum te așteptai. De aici până la ajunge la concluzii pesimiste nu mai e decât un pas.

Horoscop Capricorn – 28 aprilie 2021: Este important să îți ții menții echilibrul interior și să eviți orice exagerare, chiar dacă acestea vor fi mai greu de văzut astăzi. Relațiile cu cei dragi pot trece printr-un moment greu.

Horoscop Vărsător – 28 aprilie 2021: Situația din familie e din în ce mai complicată, dar ceea ce alegi tu astăzi nu va rezolva nimic, decât dacă are ca scop găsirea unei soluții, cu sinceritate și responsabilitate.

Horoscop Pești – 28 aprilie 2021: Presiunea pe care o simți din partea propriilor convingeri, mai vechi sau mai noi, poate duce la un moment de descurajare pe care tot tu va trebui să-l depășești. Ai tot ce-ți trebuie ca să reușești.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram