/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noul DS 9 poate fi comandat de astăzi şi în România

28 aprilie 2021, ora 10:41

Noul DS 9 este o berlină elegantă ce se poziționează în vârful gamei de modele a DS Automobiles. Cu o lungime de 4.93 metri, 1.93 metri lățime, o înălțime de 1.46 metri și roți de mari dimensiuni cu diametrul de 690 mm, DS 9 se impune prin eleganța și dinamica sa.

Construită pe noua versiune a platformei EMP2 (EMP2 v2.3), berlina beneficiază de un ampatament unic până în prezent (2.90 metri), ce oferă un spațiu generos pentru pasagerii spate. Pavilionul cu profil înclinat, de tip fastback, pune în valoare silueta berlinei și accentuează caracterul său puternic. Află mai multe despre dotările ce le oferă, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram