/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/A rămas fără 176 de mii de lei. Un bărbat de 83 de ani, telefonat de o persoană care s-a prezentat drept angajat al unei bănci și a cerut datele cardului 

missing
28 aprilie 2021, ora 10:49

Un bărbat de 83 de ani a rămas fără 176 mii de lei, bani depozitați pe un cont bancar. Incidentul s-a produs după ce proprietarul cardului a fost telefonat de o persoană care s-a prezentat drept angajat al unei bănci comerciale.

Potrivit informațiilor, bărbatul din Hîncești a comunicat persoanei necunoscute numărul cardului pe care se aflau 182 de mii de lei.

„Am constatat că de pe acel cont bancar au avut loc 8 extrageri. Suma fiind extrasă în orașul Moscova, Federația Rusă”, au menționat polițiștii.

Totodată, s-a stabilit că victima a fost telefonată pe data de 26 aprilie curent, în jurul orei 18:00.

„M-au mințit și mi-au scos banii. În timp ce vorbeam cu ei pe Viber, ei  îmi scoteau banii, acumulați timp de doi ani”, a menționat bărbatul de 83 de ani.

Polițiștii întreprind acțiuni de  investigație  pentru a depista suspecții. În acest context, deținătorii cardurilor sunt îndemnați să fie vigilenți și să nu ofere datele bancare persoanelor necunoscute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram